Bästa hotellen i Lappland

Ska du besöka Lappland? Då kan det vara en god idé att boka ett hotell i god tid. Lappland är ett stort område som bland annat inkluderar Piteå, Kiruna, Umeå och Vilhelmina. Vad som är ett bra hotell för dig är naturligtvis väldigt individuellt. Den egna smaken och standarden som man har sätter ton för vilket hotell som man kommer att trivas bäst med. I Lappland finns det en del kända hotell som kan vara värda att besöka. Ett exempel på ett sådant hotell är Ishotellet, där allt är skapat av just is. I den här texten kommer du att få läsa om några hotell i Lappland som du kan vända dig till om du är i behov av rum. Vi har dock endast valt ut de absolut bästa. Är du på jakt efter billigare alternativ eller andra typer av hotell rekommenderar vi att du använder dig av internet. På internet kan du snabbt och enkelt hitta ett hotell och ett hotellrum för de datum som du önskar.

Hitta din drömhotell i Lappland

Det finns flera orsaker till varför man kan vilja ta in på ett hotell. Man kan t.ex. vara i behov av en sovplats om man besöker ett område som man inte bor i, men det kan också handla om en affärsresa, att man vill komma bort eller att man har fått napp hos elitsinglar och vill börja ta dejtandet på allvar. Elitsinglar är en riktigt bra sajt för den som vill träffa kärleken och naturligtvis finns det många singlar just i Lapplandsområdet.

Hotell Gamla Fängelset – Ett hotell som kallas för gamla fängelset kanske inte låter så lockande, men den här platsen är ett otroligt vackert hotell där du kan få service i toppklass. Namnet förklarar att hotellet är just ett ombyggt gammalt fängelse. De rum som du kommer att bo i är tidigare fängelseceller. En häftig upplevelse för alla som vill ha ett hotell utöver det vanliga.

Hotell Vindelngallerian – Hur härligt skulle det inte vara att bo så centralt att du kan shoppa utanför ditt hotellrum? Hotell Vindelngallerian ligger nämligen precis i en galleria och bara 250 meter från tågstationen. Här får du restaurang, gratis gym och även kostnadsfritt Wi-fi. Rummen är stora och rymliga och det finns vacker natur och grönområden nära till hands.

KUST Hotell & Spa – Vill du bo lite mer exklusivt är det på KUST Hotell & Spa som du ska checka in. Det här är nämligen ett designhotell som du finner i den centrala delen av Piteå. Pö övervåningen i hotellet hittar du en lyxig restaurang och det finns även ett spa och en bar tillgänglig för den som önskar. Alla rum är inredda med elegant stil och Wi-fi är helt kostnadsfritt.

The Mansion of Filipsborg – Är du på jakt efter ett boende i Kalix och är beredd att betala lite mer kan The Mansion of Filipsborg vara precis det rätta för dig. Det här är ett 4-stjärnigt hotell där du får tillgång till en vacker terrass och en mysig trädgård att promenera i. Hotellet erbjuder ett gemensamt kök, en lounge och gratis internet.