Treehotel i Harads

Letar du efter ett avslappnat ställe att tillbringa semestern på så kan de djupa Haradsskogarna vara något för dig. Tänk dig en modernare version av trädkojor som du säkert minns från barndomen. Skillnaden med de här trädkojorna är att de har modern arkitektur och dessutom bjuder på bekvämligheter som gratis Wi-fi samt te- och kaffebryggare. Du som gäst får njuta av lugnet ute i skogen samtidigt som du bekvämt sover i miljövänliga rum. I varje rum finns det tillhörande möbler i form av sängar och andra inredningsdetaljer. Du finner även en toalett samt handfat i varje rum medan duschen finns i en närliggande byggnad.

Miljövänliga rum och närproducerade råvaror

 

Vardagen går oftast i ett och det är sällan man hinner stanna upp. Semestern brukar även den vara fullspäckad med bad och aktiviteter dagarna i ända, speciellt för barnfamiljer. Åker man med vänner eller andra yngre par brukar det innebära fest ända in på småtimmarna. För den som vill ha en idyllisk semester där du verkligen kan varva ner och komma till ro är Treehotel i Haradsskogarna ett tips att besöka. Förutom att alla rum är miljövänliga så erbjuder alla rum en maffig utsikt över skogen och närområdet. Från köket serveras gästerna vilt där några av maträtterna exempelvis består av rådjur, älg, björn och lax. Menyn varierar beroende på vilken säsong det är. Köket ser även till att använda lokala råvaror. Du hittar detta avslappnande hotell ca 40 minuter med bil från Boden och 1 timma från Luleå. Behöver du besöka en affär är det 2 km till byn Harads. Tack vare det unika temat med miljövänlig arkitektur och närproducerade råvaror kan det då och då hända att du ser Hollywoodkändisar på besök för att njuta av tystnaden.

Aktiviteter runt om hotellet

Runt om hotellet finns det en mängd olika aktiviteter att testa på som cykling, fotvandring, skidåkning och fiske beroende på årstid. Har du en fyrbent vän är den givetvis välkommen att bo i rummet. Känner du för att ha en spa-liknande upplevelse är ett tips att utnyttja hotellets bad- och bastumöjligheter, dessa kan användas av gäster mot en extra kostnad. Platsen är perfekt för dig som har svårt att varva ner. Här kan du njuta av fantastisk natur och omgivning i en avslappnad miljö. På sommaren finns det även möjlighet till att grilla utomhus och för de par som har med sig barn finns det en lekplats i närheten. Behöver du besöka en tandläkare under vistelsen kan du åka till byn Harads. Njut av en lugn och idyllisk semester med familj eller vänner.